Combisport

Combisport

Combisport is dé pleziersport en vrijetijdsbesteding voor honden en baasjes. De hond (en ook de baas) moet zich lichamelijk inspannen, al zijn spieren worden getraind. Zijn conditie verbetert en de hond wordt zelfbewuster. We beginnen elke combi-fun les met een stukje gehoorzaamheid en gaan daarna los op het parcours!

Combisport bestaat uit 4 onderdelen:

  • Gehoorzaamheid is gebaseerd op het GG-programma. De hond hoort netjes te volgen, te komen op commando en te apporteren. Uiteraard op een leuke manier aangeleerd.
  •  Combi Jump is een onderdeel waarbij hond én baas springen over vier hindernissen, foutloos en zo snel mogelijk! De hindernissen staan op een afstand van tien meter recht achter elkaar opgesteld…dat gaat dus sporten worden voor baas én hond.
  •  Combi Speed is een ander onderdeel waarbij snelheid belangrijk is. Neem met uw hond zo snel mogelijk acht poortjes zigzaggend over het veld.
  •  Stormbaan, hierbij worden aangepaste toestellen uit de behendigheidsport recht achter elkaar opgesteld en ren je samen met je hond mee!

Kortom…een leuke, nieuwe cursus voor iedereen die op een enthousiaste en verantwoorde manier, bezig wil zijn met zijn/haar hond!

Tijden Combisport:

Zaterdag: 09.30 uur

Get Adobe Flash player